bowfitout.com is nu bow.systems! Het systeem voor adaptieve kantoorruimtes.
Lees meer

BOW adaptieve kantoorruimtes

Wij leveren een compleet ruimte-in-ruimte systeem bestaande uit modulaire elementen. Zo maak je een blijvend aanpasbare werkomgeving die past bij de behoefte van jouw kantoor of bedrijfsruimte. Flexibele, plug & play ruimtes om te bellen, werken en ontmoeten.

Custom BOW configuration

Ontmoet BOW

Bij BOW zijn we vastbesloten om de werkomgeving van de toekomst te creëren, waar adaptiviteit de standaard is. Wij hebben een systeem ontwikkeld waarmee je de indeling van je kantoorruimte volledig kunt aanpassen, of je nu kiest voor een belcel, vergaderunit of een grotere configuratie.

Ontdek het systeem

Montage zonder overlast of downtime

Circulair product, elimineer afval

Diverse kleuren, afwerkingen en add-ons

Over BOW

Samen werkomgevingen creëren

Wereldwijd werken we samen met vooraanstaande architecten en kantoorinrichters om de ideale oplossing voor jouw ruimtelijke uitdaging te vinden. We denken altijd in termen van creatieve vrijheid en maximale aanpasbaarheid.

Bekijk projecten

Visie

Blijvend aanpasbaar

We streven naar een wereld waar traditionele kantoorverkaveling worden vervangen door duurzame en flexibele systemen. Ons systeem groeit moeiteloos met je mee als je behoeften veranderen. Of je nu een op maat gemaakte configuratie wilt of een van onze basis configuraties kiest, jouw ruimte-in-ruimte oplossing zal altijd voldoen aan de volgende kenmerken: uitstekende akoestiek, comfortabel klimaat, eenvoudig te (de)monteren, en bovenal een prettige werkomgeving.

Geluidsisolerend
(33 dB)

Eindeloos (her)configureren

BOW Two configuration

Systeem

Ontdek onze basis configuraties

Bezoek onze showroom locaties