BOW One

Fits your needs

Open werkomgevingen zijn uitermate geschikt voor jullie samenwerking op kantoor. Af en toe moet je echter even alleen zijn om te bellen of voor focus. Met de BOW ONE voeg je deze functionaliteit eenvoudig toe aan jouw kantoor. Onze meest compacte box is dan ook geschikt voor één persoon.

 

Lengte  : 130 cm                           
Breedte : 130 cm

Modulair systeem Modulair
systeem
Herbruikbare elementen Nederlands
product
Geluidsisolerend
(33 DB)
2 personen en 60 minuten
is alles wat je nodig hebt
Ontvang
een offerte

MATERIALEN

Prettig en duurzaam

Alle verwerkte materialen zijn door ons met zorg uitgekozen. Het werkklimaat is dan ook altijd aangenaam. Op het moment dat je binnenstapt verneem je dit direct. Daarnaast zijn onze boxen ook robuust en daarmee geschikt voor opeenvolgde gebruikscycli. Prettig en duurzaam dus.

SYSTEEM

Smart

De boxen van BOW bouw je eenvoudig op uit losse bouwstenen. Altijd verpakt in aparte dozen die je per definitie eenvoudig kunt verplaatsen, ook in de lift. Wij voorzien elke box “af fabriek” van ventilatie, licht en stroom. Deze gehele installatie is gekoppeld aan één sensor met één stekker. Op het moment dat je verbinding maakt met het stopcontact is de BOW box 100% zelfvoorzienend geworden. Smart dus

CONFIGURATIE

Aanpasbaar

Met onze boxen stellen wij jou in staat om elke denkbare indeling van jullie office fit- out te realiseren. Deze perfecte fit zal na verloop van tijd wellicht niet meer geheel aansluiten bij jullie, dan doorontwikkelde, organisatie. Moeiteloos laten onze boxen zich dan weer aanpassen. Reconfiguratie is eenvoudig en bouwstenen kun je, indien daarbij nodig, blijvend bij bestellen. In één woord “aanpasbaar” dus.