De werkplek van de toekomst [CLONE]

29-07-2022
De werkplek van de toekomst is een werkplek met modulaire en aanpasbare kantooroplossingen. Volgens dealer Alvero is het kantoor anno 2022 voorzien van BOW boxen. Je leest de blogpost van Alvero hier

Een kantoorinrichter houdt rekening met de behoefte van nu met oog op de toekomst die in wezen onbekend is. Door componenten van een systeem toe te passen die van elkaar gescheiden en in nieuwe combinaties geconfigureerd kunnen geworden, vergroot je de flexibileit van je kantoorinrichting. Hybride werken, het nieuwe werken en co-working spaces: wat de toekomst ook in petto heeft, met BOW ben je erop voorbereid. 

Ontelbare configuraties kunnen gemaakt worden met de basiselementen van BOW. Zowel in technische als economische zin is het gunstig de bouwstenen steeds te (her)gebruiken in je kantoorinrichting. Ervaring leert dat kantoren elke 5 tot 7 jaar heringedeeld worden. Zo wordt er nagedacht over het meubilair en de manier waarop medewerkers het kantoor gebruiken. Elke vierkante meter van het kantoor wordt onder de loep genomen. BOW weet als geen ander dat de behoefte steeds veranderd. Daarom hebben wij een product ontwikkeld dat met je meeveranderd. 

Zonder bouwtechnische aanpassingen transformeer jij een grote kantoortuin in een ruimte waarin verschillende bedrijfsactiviteiten tegelijkertijd kunnen plaatsvinden. Zonder grondstofverspilling en afval verander jij je ruimte zodra dit nodig is. Bij BOW ben je baas over je box.