Bureaus

Onze bureaus hebben veel gemeen maar kennen ten opzichte van elkaar ook onderscheid. Zo is elk systeem in hoogte instelbaar maar telkens op een andere manier: handmatig middels een drukknop, handmatig met een slinger of automatisch in twee of drie trappen. De combinatie van zitten en staan is hierbij dan iets waar wij van overtuigd zijn en wel om de hele eenvoudige reden dat het gezond is. Net als bij onze andere meubeloplossingen is het ook bij onze bureaus verder zo dat ze qua esthetiek zijn afgestemd op de BOW boxen.

Bureaustoelen

De hele dag zitten is zeker niet gezond maar als je zit moet het wel goed zijn. Het is om deze reden dat al onze bureaustoelen per definitie voldoen aan de relevante normen op het gebied van de arbo en ook qua comfort voldoen ze klakkeloos. Over het design kunnen we tevens kort zijn: BOW bureaustoelen nodigen gewoon uit om plaats in te nemen. Natuurlijk leveren we ook dit deel van ons assortiment uit voorraad en dus voor sympathieke prijzen.

Vergadertafels

Wij zijn constant bezig met het (door)ontwikkelen van ons assortiment. De BOW vergadertafel is op dit moment nog in ontwikkeling.

Dressoir

Het BOW dressoir is door ons ontwikkeld als instrument voor overzichtelijke verkaveling. Communicatie met jouw collega’s blijft mogelijk terwijl je toch een gevoel van privacy ervaart. Direct dan ook een paar handige opbergvlakken erbij. Leverbaar in precies dezelfde materialen en kleuren als onze boxen.

Roomdivider

De BOW roomdivider stelt jou in staat jouw kantoorruimte te verkavelen met behoud van ruimtelijkheid. Daarnaast voeg je opbergruimte toe aan jullie kantoor. Leverbaar in precies dezelfde materialen en kleuren als onze boxen.