Stilte werkplek

Voor sommige taken op werk heb je volledige stilte nodig om ze goed uit te voeren. Stilte die schaars is, zeker in de kantooromgevingen van vandaag. Onze BOW Two biedt jouw benodigde rust in open ruimte. BOW Two is een kantoor unit die bijdraagt aan een betere focus op je werk. Onze vergaderunits zijn voorzien van geluiddempende materialen en maakt dit daarom de ideale stiltewerkplek.

De BOW Two is een zogenoemde akoestische stilteruimte. Een ruimte waarin je tevens ongestoord kunt vergaderen met collega s. De geluidsisolerende wanden garanderen dat wat besproken wordt binnenkamers blijf. Verder is de BOW Two ideaal om belangrijke telefoongesprekken te voeren waarbij het belangrijk is om niet afgeleid te worden

Stilte werkplek
Modulair systeem
Nederlands product

Concentratiewerkplek

Onze BOW Two is dé perfecte cabine werkplek voor als er opperste concentratie op het werk benodigd is. Met deze akoestische stille ruimte spelen wij in op deze behoefte aan concentratie in een open kantoor. Veel moderne werkplekken zijn ingericht om visueel en auditief contact te kunnen houden met elkaar. Toch vragen de meest complexe en uitdagende taken om elke dag honderd procent concentratie. Daarbij is het wenselijk als je je voor enige tijd kunt terugtrekken.

De BOW Two is speciaal ontworpen als concentratie werkplek. Het is een kantoor box die bewijst voor betere resultaten op het werk te zorgen. De stilte werkplek biedt ook ruimte om bijvoorbeeld een vertrouwelijk gesprek te voeren De mobiele stilteruimte is kant en klaar en kan zo geplaatst worden in elk kantoor.

Stilteruimte kantoor

Contact tussen werknemers onderling is belangrijk tijdens het werk. Dit zorgt voor een betere kantoorsfeer en vaak is het nodig om zaken af te stemmen. Als deze overleggen in een open kantoorruimte plaatsvinden, is er wel het nadeel dat dit samen kan optellen tot een aanzienlijk aantal decibel aan rumoer. Niet alle medewerkers gedijen in zo’n werkklimaat.

Mede vanwege die reden is het aanbevelenswaardig om stiltewerkplekken in de open kantoorruimte te creëren. De BOW Two is als cabine werkplek de beste in zijn soort. Een akoestische werkplek. Gun uw personeel een moment van rust. Deze is op maat geconstrueerd voor het doel dat een collega voor enige tijd in stilte alleen kan werken. Onze boxen kunnen ook worden toegepast bij studenten en medewerkers.

Focus pod

Onze BOW Two is een zogeheten focus pod. Een mobiele werkplek met akoestische panelen die zorgen voor rust en stilte. De focus pod is bedoeld om te zorgen voor een betere focus op het werk. Deze focuspod is iets groter dan de akoestische telefooncel. Geconcentreerd werken in alle rust.

Het is algemeen bekend dat de beste ideeën ontstaan in afzondering van de drukte die op veel plekken heerst. Voor werkelijk nadenken is de grootste concentratie nodig en de BOW Two voorziet daarin. Daarbij kunnen creatieve taken als schrijven in deze focus unit worden verricht. Soms verlangen belangrijke een-op-een-gesprekken eveneens om volledige focus. Deze kunnen ook perfect in deze luxe en geavanceerde stiltewerkplek plaatsvinden. De geluidsisolerende wanden van de BOW Two houden hinderlijke omgevingsruis in hoge mate tegen.

Bezoek een van
onze showrooms
 

Veel woorden maar BOW staat vooral voor daden. We bieden een mooie collectie boxen aan. Neem daarom contact met ons op voor een afspraak in één van onze ‘showrooms’ om onze boxen ook echt te ervaren. Bekijk de voordelen van een telefooncel op kantoor. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk aan referentie projecten en laten deze graag vol trots zien.

 

Stilte werkplek