Word BOW dealer

Wij zijn actief op zoek naar dealers om een win-win mee op te bouwen. Hierbij handelen wij vanuit de overtuiging dat we ons begeven binnen een hybride-omgeving van on- en off-line. Wij vinden het daarom logisch dat we samenwerken met, combinaties van, beide kanalen. Met BOW hebben wij de mogelijkheid om, tegen doorberekening van kosten, de logistiek en montage te verzorgen. Wij leveren niet rechtstreeks aan eindgebruikers.

BOW zorgt voor
voordeel

Veel voordelen

Uniek Product

Als dealer heb je de mogelijkheid om onderscheidend vermogen te creëren met onze smart office fit-out. Uniek hieraan is dat deze complete fit-out door jullie zelf kan worden ontworpen: van verkaveling tot inrichting met communicerende producten. De prijs hierbij is “hard” en kent dus geen verrassingen.

Een aantal van onze partners

Binnen zeven werkdagen

Snel
leverbaar

In de samenwerking met BOW weet je als dealer zeker dat de complete office fit-out uit voorraad wordt geleverd en dat jullie dus op korte termijn een tevreden klant hebben. .

Zelf eenvoudig een complete Office fit-out ontwerpen met direct een vaste prijs, dat is wat wij bij BOW bedoelen met smart.

Dealer van ons worden? Vraag het aan!