Geluidsdichte cabine

BOW heeft jouw gedroomde akoestische werkcabine in haar assortiment. Wij leveren namelijk een groot scala aan keuzemogelijkheden op dit gebied. Van een grote werkcabine, tot een meer compacte variant zoals de akoestische telefooncel.

De voordelen van een geluidsdichte cabine zijn welbekend. Hierin kun je ongestoord belangrijke telefoongesprekken voeren, maar ook vergaderen. Het geluid dat dit veroorzaakt zal andere collega’s niet meer storen. Zij kunnen hun werktijd daardoor beter besteden. De aanschaf van een kantoor cabine betaalt zich dus spoedig uit. En iedereen gaat door zo’n werkcabine met meer plezier naar het werk.

Geluidsdichte cabine
Geluidsisolerend
(33 DB)
2 personen en 60 minuten is alles wat je nodig hebt

Geluidsdichte cabine tweedehands

Sommige bedrijven zoeken eerst naar een tweedehands werkcabine. De aanschaf van een tweedehands zou schelen in prijs. BOW biedt vast een nieuwe geluidsdichte cabine te koop aan die binnen jouw budget past. Met een gloednieuwe werkcabine van BOW koop je een stille ruimte die meteen inzetbaar is.

Je hoeft geen moeite te doen om de geluidsdichte cabine op te knappen, zoals bij een tweedehands. Die tijd kun je beter aan belangrijkere zaken besteden. Sommige handige bedrijfseigenaren willen zelf een geluidsdichte cabine maken. BOW is hierin gespecialiseerd. Wij leveren jou een kantoor cabine die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Ook op lange termijn is de BOW box een goedkope oplossing. De boxen kunnen meerdere kantoorgeneraties oneindig gebruikt worden en zijn met name gewild vanwege de modulariteit. Zo kunnen deze oneindig worden uitgebreid.

Kosten geluidsdichte cabine

BOW heeft de beste producten in de categorie ‘geluidsdichte cabine’ te koop. De BOW One is het paradepaardje onder de mobiele akoestische oplossingen. Uiteraard is de vraag relevant wat de kosten van zo’n werkcabine zijn. Die variëren op basis van de wensen van onze klanten. Daarom is het raadzaam om een offerte aan te vragen of neem contact op. Wij beantwoorden jouw verzoek dan zo snel mogelijk. Niet alle kantoren hebben evenveel beschikbare ruimte. We denken daarom graag mee over de beste werkcabine voor jouw werkplek.

Veel bedrijven gingen je voor bij de investering in een kantoor cabine van BOW. Daarin kun je je kostbare werktijd beter besteden. En het fijnere werkklimaat leidt aantoonbaar tot minder ziekteverzuim.

Stilte Cabine

In een stilte cabine op kantoor kun je je soms terugtrekken. Dit kan nodig zijn bij veeleisende werkzaamheden. Een vereiste was lange tijd om altijd maar aanwezig en bereikbaar te zijn. Bewezen is dat dit ten koste gaat van focus. Van verhoogde concentratie die vereist is bij complexe taken als schrijven.

Een akoestische werkcabine biedt je deze benodigde rust en is bovendien volledig geventileerd. Akoestisch wil zeggen dat de wanden van de kantoor cabine geluid tegenhouden. Ruis waar je niet op zit te wachten als je een planvoorstel wilt maken. Of wanneer je een belangrijke klant telefonisch te woord wilt staan. Een stilte cabine van BOW biedt je daarvoor ideale omstandigheden.

Akoestische cabine

Veel bedrijven kunnen niet meer buiten hun akoestische cabine. Ze zeggen blij te zijn met de investering in een akoestische werkcabine van BOW. Een box die ruimte biedt om ongestoord te werken en van alle gemakken voorzien met o.a. kleine details als een usb poort. Deze brengt rust op de werkvloer. Rumoerige vergaderingen en gesprekken kunnen erin plaatsvinden.

Zonder kantoor cabine produceren deze ongewenste ruis voor andere medewerkers. Sommigen daarvan zijn daardoor sneller afgeleid. Men kan zich daaraan storen en het kan leiden tot mindere werkprestaties. Dit hoeft niet langer. BOW heeft voor jouw bedrijf de meest ideale geluidsdichte cabine te koop. Onze akoestische cabines hebben een geluidsreductie van maar liefst 33 dB. Zo kun je in alle rust ongestoord werken.

Geluidsdichte cabine kopen

Twijfel je nog over de aanschaf van een kantoor cabine? Er zijn ondernemingen die zelf een geluidsdichte cabine bouwen. Dat kan. Alleen is het dan de vraag of die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

BOW is specialist in het ontwerpen van een perfecte akoestische werkcabine. Wij garanderen je dat onze kantoor cabine de rust op de werkvloer vergroot. Een geluidsdichte cabine kopen is daarom een goed idee. Je collega’s zullen dankbaar zijn voor het verbeterde werkklimaat. Met een werkcabine van BOW breng je de voordelen van het thuiswerken naar kantoor.

Bezoek een van
onze showrooms
 

Veel woorden maar BOW staat vooral voor daden. We bieden een mooie collectie boxen aan. Neem daarom contact met ons op voor een afspraak in één van onze ‘showrooms’ om onze boxen ook echt te ervaren. Bekijk de voordelen van een telefooncel op kantoor. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk aan referentie projecten en laten deze graag vol trots zien.

 

Geluidsdichte cabine

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!