Vergader unit

Een geluidsdichte vergaderunit bij jou op kantoor heeft aanzienlijke voordelen. Onze BOW Four biedt de mogelijkheid om in alle rust te vergaderen met collega’s. Daarbij is het evident dat andere collega’s hierdoor ook geen last meer hoeven te hebben van de meetings. Uit onderzoek blijkt dat een geluidsdichte vergaderruimte leidt tot effectievere vergaderingen, waarin de focus langer kan worden behouden. Van hinder door storende omgevingsgeluiden zal geen sprake meer zijn. De BOW Four is met zijn modern design een welkome akoestische oplossing tegen de drukte van de kantoortuin. De geluidsisolerende muren / akoestische panelen van de vergaderunit zorgen er tevens voor dat de inhoud van dat wat besproken wordt vertrouwelijk kan blijven.

Vergaderunit
Nederlands
product
Geluidsisolerend
(33 DB)

Vergadercabine

Een akoestische vergadercabine is niet slechts geschikt voor vergaderingen, maar ook voor het realiseren van werkplekken en conference calls. Onze BOW Four is comfortabel, goed geventileerd en makkelijk schoon te houden. Deze zogenoemde vergader unit is eenvoudig aan te passen aan jouw wensen. Afhankelijk daarvan is de overlegruimte geschikt te maken voor één tot vier personen.

Een BOW box gaat veel verder dan simpele akoestische scheidingswanden en maakt gebruik van de nieuwste technieken. Standaard is onze aanpasbare vergaderunit voorzien van onder meer sensors voor verlichting en ventilatie, glazen wanden, stopcontact, USB-poorten (3 stuks). We gebruiken geluidsabsorberende materialen in de wanden. Uiteraard sparren onze specialisten graag over jouw eventuele alternatieve wensen. Neem contact op voor vrijblijvend advies of bekijk meer informatie op onze site.

Akoestische vergaderruimte

De wanden van onze BOW Four zijn geluidsabsorberend. Dat wil zeggen dat zij storende omgevingsruis opnemen die belangrijke vergaderingen zouden kunnen verstoren. De oplossing voor een akoestisch probleem. Soms wil je bepaalde zaken privé en in alle rust kunnen bespreken. Een akoestische vergadercabine maakt dit mogelijk. Optimale werkomstandigheden komen daarmee binnen handbereik, met bijbehorende goede resultaten als gevolg.

De BOW Four sluit tevens aan bij de behoefte van ons brein om zich voor langere tijd op een taak te willen focussen. Een akoestische overlegplek houdt afleiding namelijk veel beter buiten de deur. Dit geeft jou en je collega’s meer rust, wat bijdraagt aan een algehele rustige kantoorsfeer. Meer weten over een akoestische unit? Bekijk alle modellen van akoestische vergaderruimtes hieronder.

Mobiele vergaderruimte

Onze BOW Four is een mobiele overlegplek. Dat wil zeggen dat deze vergaderunit makkelijk te verplaatsen is. Daarbij is er geen verbouwing nodig om deze aan jouw kantoorruimte (in een open kantoor) toe te voegen. De vergader cabine wordt in open ruimte geplaatst. Vaak is er geen ruimte om in alle vertrekken akoestische wanden of panelen te plaatsen. Met onze mobiele overlegplek ben je niet meer gebonden aan de vaste kamerstructuur. Het is mogelijk om de BOW Four steeds een andere gewenste plek in de werkruimte te geven.

Aan- en afkoppelen van de ruimte is zeer eenvoudig. Alles is gemaakt om de akoestische vergadercabine zo flexibel inzetbaar als mogelijk te houden. Een werkgever is wettelijk verplicht om een goede werkplek te bieden ana het personeel. Wat mobiele vergaderruimtes betreft, voldoet deze flexibele vergaderruimte aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en is overal rekening mee gehouden.

Vergaderunit kopen

Het kopen van een vergaderunit als de BOW Four is om meerdere redenen een uitstekend idee. Deze akoestische overlegplek is de hoogwaardigste in zijn soort. Geproduceerd met zoveel mogelijk recyclebare materialen. Zo is hij voorzien van geluidswerend glas en een perfect afsluitende deur. Het moderne ontwerp zorgt ervoor dat deze geluidsdichte vergaderunit er tevens fraai uitziet. Hij is daardoor ook uitermate geschikt om bijvoorbeeld klanten te ontvangen die daarmee een uitstekende indruk van jouw bedrijf krijgen.

De BOW Four is daarnaast ontworpen om te zorgen voor een prettig werkklimaat. Investeren in deze akoestische vergadercabine loont op allerlei manieren. Naast dat de moderne uitstraling ervan imponeert, zal de vergadertijd er effectiever door worden besteed. De betere focus die de geluidswering veroorzaakt, zal leiden tot betere ideeën.

Bezoek een van
onze showrooms
 

Veel woorden maar BOW staat vooral voor daden. We bieden een mooie collectie boxen aan. Neem daarom contact met ons op voor een afspraak in één van onze ‘showrooms’ om onze boxen ook echt te ervaren. Bekijk de voordelen van een telefooncel op kantoor. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk aan referentie projecten en laten deze graag vol trots zien.

 

Vergaderunit

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!